top of page

Mysite Group

Public·26 members

Повний розділ платтів бренду

Хочу знайти розділ, де представлені всі сукні одного бренду, щоб не шукати їх по різних сторінках. Мене цікавлять як трикотажні моделі, так і варіанти з декоративними деталями. Важливо, щоб можна було перейти в підкатегорії і подивитися конкретний тип фасону. Я люблю порівнювати кілька моделей між собою, тому структура каталогу для мене має значення. Також звертаю увагу на фото і загальний вигляд сукні. Часто доводиться відкривати багато вкладок, щоб знайти потрібний варіант. Якщо хтось уже знайшов повний розділ із платтями в одному місці, підкажіть, де це зручно зробити.

12 Views
Steven Lon
Steven Lon
7 hours ago

Коли я шукала варіант для повсякденного гардероба, то переглядала повний розділ платтів на сторінці https://25union.com.ua/katalog/platya/. Там зібрані всі моделі з можливістю переходу до підкатегорій, наприклад трикотажні або в рубчик. Мені було зручно, що можна одразу побачити весь асортимент і потім перейти до конкретного типу. Фото кожної позиції допомагають оцінити фасон і довжину. Я змогла спокійно порівняти кілька моделей в межах одного каталогу. Не довелося шукати додаткову інформацію на інших ресурсах. Такий формат дозволяє зосередитися саме на виборі сукні.

Edited

Become part of WOOT WOOT HQ 

4517 Market St Suite 5 

Ventura, Ca 93003

Thanks for submitting!

2024 WOOT WOOT

bottom of page