Повний розділ платтів бренду
Хочу знайти розділ, де представлені всі сукні одного бренду, щоб не шукати їх по різних сторінках. Мене цікавлять як трикотажні моделі, так і варіанти з декоративними деталями. Важливо, щоб можна було перейти в підкатегорії і подивитися конкретний тип фасону. Я люблю порівнювати кілька моделей між собою, тому структура каталогу для мене має значення. Також звертаю увагу на фото і загальний вигляд сукні. Часто доводиться відкривати багато вкладок, щоб знайти потрібний варіант. Якщо хтось уже знайшов повний розділ із платтями в одному місці, підкажіть, де це зручно зробити.
12 Views

Коли я шукала варіант для повсякденного гардероба, то переглядала повний розділ платтів на сторінці https://25union.com.ua/katalog/platya/. Там зібрані всі моделі з можливістю переходу до підкатегорій, наприклад трикотажні або в рубчик. Мені було зручно, що можна одразу побачити весь асортимент і потім перейти до конкретного типу. Фото кожної позиції допомагають оцінити фасон і довжину. Я змогла спокійно порівняти кілька моделей в межах одного каталогу. Не довелося шукати додаткову інформацію на інших ресурсах. Такий формат дозволяє зосередитися саме на виборі сукні.